3.09.2011 г.

Фестивал на свободния полет „Въздухария”, Сопот

Първото издание на фестивала "Въздухария" ще се проведе между 3-6 септември в град Сопот. Събитието, описано като фестивал на свободния полет, ще предложи акробатични изяви, включително на парапланер, състезания, семинар за ориентиране и оцеляване в планината, демонстрации на парашутисти, огнено шоу, работилница за хартиени самолетчета и хвърчила, както и щъркелът Таня Green Camp.

През цялото време на фестивала ще има – Детски кът осигурен от Грийн кемп и Шареното, Въжена градина, Маунтин байк трасе, Ленти за ходене и представления на Цирк Кумбо.
Повече за фестивала тук.

1 коментар:

  1. Въздухария фестивал 2012, 6-9 септември, гр.Сопот

    След успешното първо издание на фестивала ВЪЗДУХАРИЯ през 2011 г. в гр. Сопот, което успя да усмихне над 2000 човека, да излети за първи път в живота им над 300, да вдигне във въздуха цял летящ състав от музиканти, да предизвика дъжд от падащи бонбони и да преобрази летателните костюми в карнавални, тази година отново ви приканваме да грабнете крилата, хвърчилата, самолетчета и музикални инструменти, палатките и шалтетата и да се впуснем заедно в свободния полет от 6 до 9 спетември 2012.

    Повече информация на http://vazduharia.sky-camp.com

    ОтговорИзтриване