23.03.2012 г.

Как да сервираме великденските яйца?

По Великден основният продукт на трапезата са яйцата, няма как, след като сме сварили и боядисали толкова много.  За да се справим с досадата на всички от непрестанното ядене на яйца, можем да ги сервираме във вид, който да е хем забавен, хем апетитен. А и вие ще се позабавлявате в кухнята.
Какво ще кажете за тези идеи:

от _dai_

Гъбки от сварени яйца с чери домати и сирене за бели точки. Ще изглеждат много апетитно в зелената салата :)


Яйца, дегизирани като зайци, с уши от моркови; кашкавал, царевица или черен пипер за очи и пресен лук за нос.


Или пък като пилета с човки от моркови и сусамово семе за очи. Припомнете си и сърцата от яйца и пилетата-яйца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар