По Великден основният продукт на трапезата са яйцата, няма как, след като сме сварили и боядисали толкова много. За да се справим с досадата на всички от непрестанното ядене на яйца, можем да ги сервираме във вид, който да е хем забавен, хем апетитен. А и вие ще се позабавлявате в кухнята.
Какво ще кажете за тези идеи:
от _dai_
Гъбки от сварени яйца с чери домати и сирене за бели точки. Ще изглеждат много апетитно в зелената салата :)
от Food Chicks
Яйца, дегизирани като зайци, с уши от моркови; кашкавал, царевица или черен пипер за очи и пресен лук за нос.
Или пък като пилета с човки от моркови и сусамово семе за очи. Припомнете си и сърцата от яйца и пилетата-яйца.
Няма коментари:
Публикуване на коментар