28.05.2011 г.

Sofia Design Week Kids

Sofia Design Week Kids e нов, самостоятелно обособен модул в програмата на фестивала Sofia Design Week. Негова основна цел е децата и техните родители да осъществят връзка с дизайна под формата на игри, работилници, лекции и изложби. Цялата програма на първия детски панел в историята на Sofia Design Week е на http://edno.bg/sofiadesignweek/children/с

Картони в града
Детският модул "Картонен град" към Sofia Design Week с автор Вики Книш е между 10-и и 18 юни. Въображаемата му реалност ще включва лабиринт, кафене, чаено парти, коли от картон. Една от важните забележителности на Картонен Град е световно известния Картонен куклен театър, в който ще изиграят представленията си Мила Балева и Гео Калев. Стикерите в града ще бъдат изрязани от Артелие.

Омагьосани изрезки
Работилница за деца от 10 до 17 юни в Bapa Design Shop for Kids на бул. "Патриарх Евтимий" 29. Децата на възраст между 5 и 10 години са поканени да се включат безплатно в направата на костюми от хартия. Идеята е първо да се започне с игра, а после всеки да избере или измисли своя приказен герой. Професионалните дизайнери Елица Спасова и Веселина Дашинова ще помагат. Отделеното времето е около 2-3 часа на ден, а децата ще се разделят в групи до 10. Регистрирате се възможно по-рано на телефон 02/ 988 1009 или на място в магазина bapa.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар