10.11.2011 г.
Пилето или яйцето?
Едно предложение от Savoring Time in The Kitchen за забавление в кухнята с пилета-яйца. Сигурно сте опитвали яйца с подобен пълнеж, но не и в този очарователен вид. Нужни са ви яйца, майонеза, горчица, сол, черен пипер, а за украса - маслини с чушка и морков и малко помощ от възрастен. Яйцата трябва да са твърдо сварени. Отрязва се дъното им, за да могат да се задържат изправени. После внимателно се изрязва зигзагообразно около една трета от върха и се изважда жълтъкът. Смесва се според вкуса ви с майонеза, горчица и подправки, пълни се яйцето с приготвения пълнеж и се затваря с изрязаното капаче. Нека пълнежът да е повече и да излиза от изрязаната част, за да залепите върху него и маслините за очи и морков или червена чушка за човка. От морков изрежете и крачета и пилетата са готови. Вижте повече тук.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар